Morning Glory Muffins I

Morning Glory Muffins I
Morning Glory Muffins I might be just the morn meal you are looking for. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 196 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 1785 osób. Mieszanka jaj, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Muffinki Morning Glory, Muffinki Morning Glory, oraz Muffinki Morning Glory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko olej 18 filiżanek muffin, lub płaszcz z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubij razem jajka, białka, masło jabłkowe, olej i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać z marchewką, jabłkami i rodzynkami. Mieszaj w mieszance masła jabłkowego, aż tylko zwilży. Łyżką ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając je około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
CynamonCynamon
MarchewMarchew
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce, połączyć orzechy włoskie i kiełki pszenicy; posypać Topy babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 15 do 20 minut, lub aż blaty będą złote i sprężyste, gdy lekko naciśnięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn