Morelowy Linzertorte z bitą śmietaną

Morelowy Linzertorte z bitą śmietaną
Need a wegetariańska przystawka? Apricot Linzertorte z kwark bitą śmietaną może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane orzechy laskowe, konfitury morelowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Morelowy Linzertorte z bitą śmietaną, Apricot Almond Linzertorte, oraz Suflet morelowy z bitą śmietaną z rumem waniliowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 10-inchspringform pan. Przetworzyć orzechy i 1/4 szklanki mąki w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Whiskin 1 szklanka mąki, kakao w proszku, cynamon, 3 / 4 łyżeczka soli i goździki. Za pomocą electricmixer, pokonać 14 łyżki masła i 1 1 / 4cups cukru w dużej misce. Ubij jajko, następnie żółtko i skórkę pomarańczową. Stopniowo mieszać składniki indry. Łyżka 1 1/2 filiżanki ciasto intopastry torba wyposażona w 3/8-calowy zwykły okrągły czubek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozłóż pozostałe ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec torte dno aż złoty, ok. 35 minut. Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut.Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Korzystanie z niektórych ciasta w torbie ciasta, pipeborder wokół krawędzi torte dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Spreadpresuje równomiernie na dnie torte. Piperemaining ciasto na konfitury w kratownicapattern, 5 do 6 pasków w każdym kierunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Bakeuntil kraty jest firma w dotyku i konserwujesare bulgotanie, o 40 minut. Coolcompletely. DO AHEAD: można zrobić 3 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
9
Śmietanę ubić w misce, aż uformują się szczyty; ubić w kwarku. Dust torte z proszkowymsugar.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
QuarkQuark
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
QuarkQuark
11
* Lekko pikantne, miękkie niedojrzałe mleko krowie; dostępne w niektórych supermarketach i w sklepach ze specjalistyczną żywnością (takich jak całe
12
Targi Żywności) i sklepy z żywnością naturalną.
1
Jeśli nie masz torebki z ciastem, łyżkę ciasta włóż do plastikowej torebki. Przekręć torebkę na górze,mocno chwyć górę i odetnij wystarczająco dużo rogu, aby utworzyć otwór o szerokości 3/8 cala.Szefowie kuchni Andrew Chase i Erwin Schrottnera są współwłaścicielami Café Katja na Manhattanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn