Morelowo-Migdałowe Ciasto Kawowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj ciasta z morelowo-migdałowym ciastem kawowym. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać półksiężyc obiad bułki, cukier puder, Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Morelowo-Migdałowe, Ciasto Kawowe Migdałowo-Morelowe, oraz Morelowo-Migdałowe Ciasto Kawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar lub spray cookie arkusza. W małej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładkie i kremowe. Ubić w pasty migdałowej, aż dobrze wymieszane.
Rozwiń ciasto na arkusz ciastek; naciśnij na prostokąt o wymiarach 13 x 7 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Łyżka ser śmietankowy mieszaniny wzdłuż w dół środek 1/3 prostokąta; łyżka konserwuje na wierzchu mieszaniny.
Na każdej długiej stronie prostokąta ciasta wykonaj cięcia o 1 cal od siebie do krawędzi nadzienia. Złóż przeciwległe paski ciasta nad nadzieniem i skrzyżuj w środku, aby uzyskać pleciony wygląd; uszczelnij końce.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 40 minut.
W małej misce, wymieszać cukier puder i mleko, aż będzie gładka; skropić ciasto kawowe.
Dekoruj pokrojonymi migdałami.
Podawać na ciepło lub chłodno.