Morelowo-Migdałowe Batony Energetyczne

Morelowo-Migdałowe Batony Energetyczne
Morelowo-migdałowe batony energetyczne to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz morele, syrop kukurydziany, płatki z rodzynkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Energetyczne Morelowo-Migdałowe, Batony Energetyczne Morelowo-Nerkowcowe, oraz No-Bake Apricot Chian Energy Bars.

Instrukcje

1
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać płatki, morele i migdały; odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MorelaMorela
MigdałyMigdały
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku podgrzewaj masło, syrop kukurydziany, brązowy cukier i cynamon na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać mieszaninę zbóż aż do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
4
Rozłóż mieszankę zbóż na patelni. Używając arkusza woskowanego papieru, mocno naciśnij mieszankę na patelni. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn