Morelowo-Migdałowe Batony Energetyczne
Morelowo-migdałowe batony energetyczne to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz morele, syrop kukurydziany, płatki z rodzynkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Energetyczne Morelowo-Migdałowe, Batony Energetyczne Morelowo-Nerkowcowe, oraz No-Bake Apricot Chian Energy Bars.
Instrukcje
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać płatki, morele i migdały; odstawić
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku podgrzewaj masło, syrop kukurydziany, brązowy cukier i cynamon na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać mieszaninę zbóż aż do pokrycia.
Rozłóż mieszankę zbóż na patelni. Używając arkusza woskowanego papieru, mocno naciśnij mieszankę na patelni. Fajne 30 minut.
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.