Morelowo-Imbirowe Udka Z Kurczaka

Udka z kurczaka morelowo-imbirowego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, czosnku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Udka Z Kurczaka Glazurowane Morelami, Pikantne Morelowe Udka Z Kurczaka, oraz Morelowe glazurowane grillowane udka z kurczaka z grilla.
Instrukcje
W misce wymieszaj chili w proszku, 1 łyżka. mielony imbir, czosnek w proszku, sól i pieprz. Pokroić kurczaka na sucho i wcierać mieszankę przypraw do kurczaka. Przykryć; schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Na małej patelni wymieszaj konfitury, sos barbecue, pozostały imbir, sok z limonki i czosnek. Mieszać na małym ogniu, aż dobrze połączone.
Rozgrzej piekarnik do 177°; spryskaj Duże, płytkie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kurczak gotować, obracając często szczypcami, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Przełożyć kurczaka do naczynia do pieczenia i polać polewą morelową, zamieniając kurczaka w płaszcz.
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, o 40 protokół.
Odstawić kurczaka na 10 minut przed podaniem.