Morelowa Glazurowana Wołowina Peklowana
Need a danie główne bezglutenowe? Morela Glazurowana peklowana wołowina może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.51 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, mostek z peklowaną wołowiną, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina.
Instrukcje
Wymieszać wodę, cukier, ocet i czosnek w dużym garnku.
Dodać peklowaną wołowinę wraz z przyprawami do marynowania i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny na Funt.
W misce wymieszać konfitury morelowe, brązowy cukier i musztardy.
Wołowinę ułożyć na patelni i przykryć polewą morelową.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż glazura będzie bulgotać.
Pozostawić na 10 minut, pokroić i podawać z pozostałą polewą morelową.