Morelowa Glazurowana Wołowina Peklowana

Morelowa Glazurowana Wołowina Peklowana
Need a danie główne bezglutenowe? Morela Glazurowana peklowana wołowina może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.51 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, mostek z peklowaną wołowiną, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Wymieszać wodę, cukier, ocet i czosnek w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać peklowaną wołowinę wraz z przyprawami do marynowania i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W misce wymieszać konfitury morelowe, brązowy cukier i musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wołowinę ułożyć na patelni i przykryć polewą morelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż glazura będzie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Pozostawić na 10 minut, pokroić i podawać z pozostałą polewą morelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn