Monte Cristo Crescent Roll Ups
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dżem z jeżyn, rolki pillsbury Crescent rolls, pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Monte Cristo, Monte Cristo, oraz Monte Cristo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłóż dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat.Rozwiń Pillsbury Crescent
Rolki i szczypta 2 półksiężyce razem tworząc prostokąt. Uszczelnij krawędzie.
Rozłóż cienką warstwę dżemu na każdy prostokąt.
Każda warstwa z 2 plastrami sera Provolone i 2 plastrami piersi z indyka.
Zwiń każdy prostokąt w górę umieszczając stronę szwu w dół na blasze do pieczenia.
Piec przez 20-25 minut, aż będzie złoty.
Roladki będą się rozprzestrzeniać, a dżem/ser lekko wycieknie. Po wyjęciu z piekarnika weź plastikowy nóż i przynieś ser i dżem z powrotem do bułek.
Ostudzić przez 10-15 minut, a następnie pokroić każdą rolkę na 3 plasterki. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem i podawać na ciepło.