Monster Club

Monster Club
Monster Club może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1206 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, skórkę z cytryny, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Monster Cookies na cześć ciasteczkowego potwora (i nowej współpracy z HBO Ulicy Sezamkowej!), Monster Brains {Halloween Monster Blog Party}, oraz Potworne ciastka Nif dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą pierś z kurczaka pokroić na 2 równe porcje. W dużej plastikowej torbie wielokrotnego zamykania, połącz kurczaka, sos sałatkowy i gałązki rozmarynu. Zamknąć worek i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Spryskaj stojak do grilla nieprzywierającym, niepalnym sprayem do gotowania. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W dużej misce, połączyć majonez, biały ocet, tymianek i skórka z cytryny; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odcedzić kurczaka, odrzucając marynatę. Grillować kurczaka przez 5 minut na stronie, lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Równomiernie rozprowadzić mieszaninę majonezu na 1 stronie wszystkich 12 kromek chleba. Na górze 4 kromki chleba, każdy z 2 plastrami pomidora, 1 grillowaną połową piersi kurczaka, 2 plastrami boczku, innym kromką chleba, 2 plastrami szynki i 1 plastrem sera. Top kanapki z pozostałych 4 kromki chleba, mieszanka majonezu stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki KukurydzyPół Puszki Kukurydzy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Owinąć każdą kanapkę folią aluminiową rozpyloną nieprzywierającym, niepalnym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieść kanapki na stojaku do grillowania. Top każdej kanapki z cegły, i grill przez 6 minut na stronie lub do tosty. Rozpakuj kanapki i podawaj natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn