Monety Czekoladowo-Earl Grey Shortbread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Monety czekoladowe Earl Grey Shortbread. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 40 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Earl Grey lody z ciecierzycy kruche / słodycze, Earl Grey Babeczki Z Cytryną Earl Grey Buttercream, oraz Czekoladowe Trufle Earl Grey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić granulowany cukier i liście herbaty w misce robota kuchennego i mielić przez 1 minutę, lub aż liście są bardzo drobno posiekane.
Dodać masło, mąkę, kakao i sól i proces przez około 45 sekund. Zeskrobać miskę i rozbić duże grudki za pomocą szpatułki. Proces przez kolejne 15 do 30 sekund, aż ciasto będzie jednolicie ciemne i utworzy Duże, kudłate grudki. Ciasto wylać na powierzchnię roboczą i kilka razy delikatnie wyrabiać, aby je połączyć.
Wyciśnij ciasto do kłody około 12 cali długości i około 1 cala średnicy, i delikatnie toczyć w tę iz powrotem, aż będzie gładkie. Nie dodawać mąki, jeśli ciasto jest lepkie—po prostu przechowywać ciasto w lodówce przez 15 lub 20 minut, aby ujędrnić masło, a następnie spróbować ponownie.
Jeśli chcesz, posyp cukier szlifierski na powierzchni roboczej wzdłuż kłody i delikatnie zwiń kłodę w cukrze, obracając się, aby równomiernie pokryć.
Wytnij kawałek folii o kilka cali dłuższej niż kłoda i wyśrodkuj kłodę na jednej długiej krawędzi owijki.
Zwiń kłodę w folię, aby była szczelnie związana plastikiem. Przekręć końce owijki, aby zabezpieczyć kłódkę i pomóc stworzyć zaokrąglony kształt. Możesz użyć tekturowej rolki ręcznika papierowego, aby rolka ciasta była ładnie zaokrąglona podczas przechowywania. Wystarczy rozciąć tekturę wzdłuż i wsunąć kłodę do środka, aby zachować zaokrąglony kształt. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 149° i umieść stojak piekarnika na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Wyjmij karton i folię z kłody ciasta i użyj cienkiego noża, aby pokroić ją na okrągłe okrągłe o grubości 3/8 cala.
Umieść około 18 ciastek w odległości 1 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec, obracając blachę w połowie czasu pieczenia, przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasteczka są gotowane i wyglądają na suche. (Trudno powiedzieć, kiedy ciastka z gorzkiej czekolady są gotowe. To jest, gdy termometr piekarnika i timer są najlepszymi przyjaciółmi w kuchni.)
Przenieś ciasteczka do regału chłodzącego i pozwól im całkowicie ostygnąć.
Przechowywanie końcówek: schłodzone ciasteczka Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.