Molten Chocolate Baby Cakes

Molten Chocolate Baby Cakes
Stopione czekoladowe ciastka dla niemowląt wymagają ok. 34 minuty od początku do końca. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, wiśnie, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, Roztopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na małym ogniu, przynieść brandy i sok pomarańczowy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wiśnie, dusić 1 minutę i wyłączyć ogień. Namoczyć wiśnie w ciepłej mieszaninie, aż się pulchną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ustaw miskę żaroodporną nad rondlem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść czekoladę i masło do miski i pozostaw na ogniu, aż czekolada zacznie się topić. Mieszać do połączenia i nadal podgrzewać, aż mieszanina jest gładka i czekolada jest całkowicie stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zdjąć z ognia.
7
W dużej misce ubijamy całe jajka, żółtka i cukier, aż mieszanina stanie się lekka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Do masy jajecznej wlać roztopioną czekoladę. Beat w mące, aż tylko połączone. Nie należy nadmiernie mieszać ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
9
Masło 6 (4-uncja) ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Każdy ramekin posypać 1 łyżeczką kakao w proszku i wystukać nadmiar. Podziel ciasto między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wiśnie odcedzić i umieścić kilka wiśni w środku każdego ramekin. Użyj łyżki, aby przesunąć ciasto na wiśnie, aby je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia i piecz przez 7 do 9 minut. Na Zewnątrz desery zostaną ustawione, ale centra będą miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
Aby służyć, Odwróć każdą formę na talerzu i odstaw na 10 sekund. Powoli podnieś jedną stronę formy i ciasto wypadnie. (Jeśli ciasta nie będą łatwo wyjść, po prostu podawaj je bezpośrednio w filiżankach.)
14
Uwaga DB: te małe desery są łatwe do zrobienia. Przechowywać w lodówce w kubki do pieczenia i kiedy jesteś gotowy do pieczenia, doprowadzić je do temperatury pokojowej i piec jak wyżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn