Mocha Wacky Cake może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 348 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 159 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Best Wacky Cake, Wacky Cake, oraz Wacky Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9-na 9-calową patelnię tortową masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
Cukierki W Czekoladzie
2
Na patelni umieść mąkę, kakao, brązowy cukier, cukier granulowany, kawę rozpuszczalną, sodę oczyszczoną i sól. Mieszać aż do całkowitego połączenia. Zrób 4-calowy Krater w środku mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Ramię
Papier Ryżowy
Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wlać olej, ocet i wanilię do krateru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wlać wodę na wierzch. Wymieszać, aby całkowicie połączyć (nadal może być kilka małych grudek). Wytrzyj wewnątrz krawędzi dodatkowej mąki / ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Piec, aż środek jest po prostu firma, 25 do 30 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, 2 do 3 godzin. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.