Mojito Melon Kabobs
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bambusowe szaszłyki, limonki, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Melon Mojito, Mojito Melon Salsa, oraz Spiced Melon Mojito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzeć 2 łyżki skórki z limonek.
Pokrój każdą limonkę na pół w poprzek; ściśnij połówki na małej misce, aby usunąć 6 łyżek soku.
Umieść kostki melona w plastikowej torbie do przechowywania żywności o pojemności 1 galona.
Posypać skórką z limonki i zalać melonem sokiem z limonki.
Dodać cukier, rum i miętę. Worek uszczelniający; obróć się do płaszcza melona.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godziny. Aby służyć, nawlecz 4 lub 5 kostek melona na każdy szaszłyk. Wyrzucić marynatę.