Moja Ulubiona Sałatka Z Buraków

Moja Ulubiona Sałatka Z Buraków
Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i podstawowy dodatek? Moja ulubiona sałatka z buraków może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 8G białka, oraz 20g tłuszczu. Za $2.69 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka awokado, młodych liści szpinaku, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 228 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 96%, co jest wybitne. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na zwiędłych burakach i rukoli, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na zwiędłych burakach i rukoli, oraz Ciepła duszona Sałatka z buraków z burakami i dressingiem jogurtowym (Power Foods) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść buraki w dużej misce i skrop 1/4 szklanki oliwy z oliwek, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozłóż 2 duże kwadraty folii aluminiowej na powierzchni roboczej i umieść 3 buraki na środku każdego arkusza. Złóż folię aluminiową w 2 koperty, zamykając buraki w paczkach; umieść paczki w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, 1 do 1 1/2 godziny. Sprawdź kruchość po 1 godzinie, przekłuwając buraka widelcem. Otwórz folię i pozwól burakom ostygnąć, aż będą mogły być obsługiwane; obierz i pokrój.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Rozłóż liście szpinaku na atrakcyjnym podłużnym półmisku do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
6
Liście szpinaku posyp kawałkami pomidora i awokado, a na wierzch posiekaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
7
Połóż pokrojone ciepłe buraki na sałatce i posyp pokruszonym serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
BurakBurak
8
Wymieszaj ocet balsamiczny, 1/2 szklanki oliwy z oliwek i musztardę Dijon na gładką masę; polej sałatkę do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn