Moja ulubiona faszerowana zielona papryka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 37g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mieloną kolendrę, sól i mielony pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ulubiona faszerowana zielona papryka Kelsey, Faszerowana Zielona Papryka, oraz Faszerowana Zielona Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu; dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Mżawka oliwa z oliwek w naczyniu zapiekanka 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
4
Napełnij oddzielny rondel wodą i doprowadz do wrzenia; dodaj zieloną paprykę i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Przenieść paprykę do miski z lodem, aż papryka ostygnie. Paprykę układamy w przygotowanym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Powrót patelni do ciepła; wymieszać cebulę i gotowanego ryżu do mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wlać sos pomidorowy do mieszanki mielonej wołowiny i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
8
Wymieszać czosnek, kolendrę, kminek, pieprz cayenne, sól i pieprz czarny w mieszaninie mielonej wołowiny. Dusić, aż smaki połączą, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Wyjąć z ognia i łyżka 2 do 3 łyżki mielonej mieszanki wołowiny w każdej połowie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
10
Posypać serem mozzarella na każdym wypełnionym pieprzem. Przykryj naczynie zapiekane folią aluminiową.