Moja Najlepsza Zupa Z Małży
Przepis moja najlepsza zupa z małży jest gotowa w około 50 minut i jest zdecydowanie świetny pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 85 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 8G białka, oraz 31g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i weź ocet z czerwonego wina, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 40%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Z Małży, Zupa Z Małży, oraz Zupa Z Małży.
Instrukcje
Odcedź sok z małży na dużą patelnię nad cebulą, selerem, ziemniakami i marchewką.
Dodaj wodę do przykrycia i gotuj na średnim ogniu do miękkości.
Tymczasem w dużym, ciężkim rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Ubij mąkę, aż będzie gładka.
Ubij śmietanę i ciągle mieszaj, aż będzie gęsta i gładka. Dodaj warzywa i sok z małży.
Dodaj małże tuż przed podaniem. Jeśli gotują za dużo, stają się twarde. Po podgrzaniu Małży dodaj ocet i dopraw solą i pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, 10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej, Typ Elementu Menu
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to moje najlepsze typy na zupę z małży. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Kumeu River Hunting Hill Chardonnay z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Kumeu River Hunting Hill Chardonnay]()
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.