Moja Marynarska Zupa Fasolowa
Moja zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, marchew, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa Fasolowa Smoky Navy.
Instrukcje
Oczyścić i posortować fasolę.
Umieść je w dużej misce z wodą na pokrycie i moczyć przez 3 godziny.
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć fasolę i wywar z kurczaka i pozostawić na wolnym ogniu.
W międzyczasie roztopić masło lub margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj marchew i cebulę i saute przez 10 protokół, lub aż cebula jest karmelizowany.
Dodaj tę mieszaninę do garnka.
W tej samej patelni na średnim ogniu, podsmażyć boczek przez 10 do 15 minut, lub aż będzie ostry.
Odcedzić tłuszcz i dodać boczek do garnka. Dalej gotować zupę na średnim ogniu, często mieszając, aż fasola będzie miękka i zupa zgęstnieje.