Mocha krem Brownie Kliny ze świeżymi malinami
Przepis Mocha Cream Brownie Wedges ze świeżymi malinami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 352 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, granulki kawy rozpuszczalnej, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto cytrynowe ze świeżymi malinami, Cytrynowy "Krem" Ze Świeżymi Malinami, oraz Ciasto Lodowe Mocha Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka ubić mikserem z dużą prędkością przez 1 minutę lub do spienienia. Wymieszać mieszankę brownie, olej i 1 łyżkę granulek kawy. (Ciasto będzie bardzo grube.)
Rozprowadź ciasto w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 22 minuty lub do drewnianego pick wstawiony 2 cale od krawędzi wychodzi czysty. (Centrum nie będzie wyglądać gotowane, ale będzie nadal gotować jak brownies fajne.) Całkowicie schłodzić w naczyniu na stojaku z drutu.
Pokroić na 6 kwadratów; przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół, aby utworzyć 12 trójkątów.
Umieść śmietanę, 2 łyżeczki granulek kawy i wanilię w średniej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością,aż się spieni.
Dodać cukier puder; ubijać do uzyskania miękkich pików.
Umieść 1 brownie na każdym z 12 talerzy deserowych.
Skropić równomiernie syropem czekoladowym. Polać równomiernie polewą i posypać równomiernie malinami.