Mocha-Cynamonowe Kakao

Mocha-Cynamonowe Kakao
Mocha-cynamonowe kakao może być tylko przystawką, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 151 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka instant beztłuszczowego mleka w proszku, cukier puder, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Spróbuj Hot Cocoa Mocha, Kakao Mocha, oraz Mocha Hot Cocoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki; dobrze wymieszać. Przechowywać mieszaninę w hermetycznym pojemniku. Aby służyć, łyżka 1/4 szklanki kakao wymieszać w kaźdymindywidualny kubek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2
Dodaj 3/4 szklanki gorącej wody do każdego kubka i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia65
Magazyn