Mocha-ciasto jabłkowe z polewą z rumianego masła
Mocha-ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym, Ciasto Marchewkowe Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Ubić cukier i kolejne 4 składniki z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego 5 minut. Wymieszać razem mąkę i kolejne 4 składniki; stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodaj jabłka, czekoladę i orzechy pekan; beat tylko do wymieszania. Łyżka do 2 nasmarowanych i posypanych mąką 9-calowych okrągłych patelni do ciast.
Piec w temperaturze 350 przez 28 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Rozłóż rumiane masło lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Ciasto Mocha-Apple Bundt: Pomiń Rumiane Lukier Z Masłem. Przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami; łyżka do nasmarowanej i mąki 12-cup Bundt patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 2 godzin).