Mniam Mniam Orzechowe Słodycze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Mniam Mniam Nut słodycze spróbować. Ten przepis służy 16. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały, cukier, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Słodycze dla słodkich, Słodycze Zebra, oraz Słodycze Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. nasmaruj olejem kwadratową patelnię o średnicy 7 lub 8 cali. Odstawić.
Umieść orzechy w maszynce i posiekaj, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarnisty piasek.
Zawartość umieścić w małej misce do mieszania. Wymieszać z cukrem i białkami. Szpatułką zeskrobać zawartość miski na naoliwioną patelnię i wcisnąć w równą warstwę.
Piec przez 1 godzinę na miękkie ciasteczka lub 1 1/2 godziny na ostre ciasteczka.
Wyjąć z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia.
Pokroić na 1 3/4-lub 2-calowe kwadraty.
Chociaż są to po prostu czekoladowa wersja Yum Yums, każdy wydaje się myśleć, że są brownies. Mniam.Rozpuść 2 1/2 uncji 70% ciemnej-nie mlecznej-czekolady w podwójnym kotle.
Dodać do miski po cukrem i białek. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Fragment książki "nietolerancyjny Smakosz: wspaniałe jedzenie bez glutenu i laktozy" autorstwa Barbary Kafki. Copyright © 201
Zdjęcia Johnny ' ego Millera.