Mleczny Poncz lakieru
Mleczny Poncz lakieru jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, rumu demerara, drobnego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poncz Mleczny, Poncz Mleczny, oraz Mleko Poncz Na Dwa Sposoby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obraną skórkę umieścić w niereaktywnej misce lub pojemniku.
Dodaj drobny cukier i mieszaj, aż cukier zacznie wyciągać olejek eteryczny w skórkach, około 5 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny, najlepiej na noc. Po posadzeniu Skórki wyschną, a oleje i cukier połączą się w pachnący syrop, zwany oleo-sacharum.
Podgrzać mleko w dużym rondlu, stale mieszając, aż do gotowania na parze, ale nie wrzenia. Off ciepła, dodać oleo-sacharum (ze skórką), sok z cytryny, syrop cukrowy, koniak, i rum. Energicznie mieszaj, aż twaróg i serwatka się rozdzielą. Odcedź mieszaninę za pomocą drobnego Sitka siatkowego, aby usunąć twaróg i skórkę.
Dodać więcej syropu lub rozcieńczyć wodą, aby dostosować słodycz.
Podawać na ciepło lub na zimno, posypane świeżo startą gałką muszkatołową.