Mleczno-czekoladowe garnki de Crème

Mleczno-czekoladowe garnki de Crème
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj potraw z mlecznej czekolady de Crème. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mlecznej czekolady, śmietany, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mleczno-czekoladowe garnki de Crème, Garnki czekoladowe de Crème, oraz Garnki czekoladowe de Creme.

Instrukcje

1
W dużej żaroodpornej misce połącz mleko i słodko-gorzkie czekoladki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W średnim rondlu zagotuj mleko, śmietanę i cukier, stale ubijając, aż cukier się rozpuści. W średniej żaroodpornej misce ubić żółtka. Stopniowo ubijać połowę gorącej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Miksturę z jajkiem i śmietaną ubić do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż krem pokryje tylną część łyżki, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać krem na czekoladę i odstawić na 2 minuty, a następnie mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
5
Przenieść mieszaninę do blendera i puree do bardzo gładkiej, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać mieszaninę do ośmiu 4-uncji ramekins i przechowywać w lodówce aż schłodzone, 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Pozostawić pots de crme w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
8
Udekoruj crme frache i wiórkami czekoladowymi; podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn