Miętowo-pomidorowy sos do jagnięciny
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański SOS? SOS miętowo-pomidorowy do jagnięciny może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 222 kalorie, 0g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, musztardę dijon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Klopsiki jagnięce w miętowym sosie pomidorowym, Kotlety Jagnięce Z Sosem Miętowym, Pomidorowym I Czosnkowym, oraz Kotlety Jagnięce Z Dżemem Pomidorowo-Miętowym.
Instrukcje
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet, sól, pieprz, musztarda Dijon i cukier w dużej misce. Wymieszać z miętą i pomidorami.