Miętowe Ciasteczka Bezowe

Miętowe Ciasteczka Bezowe
Przepis Peppermint Beza ciasteczka mogą być wykonane w około 1 godzinę i 25 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis serwuje 72 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten deser ma 25 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka pasty barwnika spożywczego, krem z kamienia nazębnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miętowe Ciasteczka Bezowe, Miętowe Ciasteczka Bezowe, oraz Miętowe Pocałunki Bezy.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z mięty pieprzowej i sól; ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, po 1 łyżce stołowej, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Krem TatarskiKrem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
W razie potrzeby za pomocą nowego małego pędzla pomaluj cztery naprzemienne czerwone i zielone paski w torbie cukierniczej wyposażonej w końcówkę #2D star. Napełnij torbę bezą. Rura 1-1/2-w.- ciasteczka o średnicy na blachach do pieczenia wyłożonych papierem pergaminowym, w razie potrzeby przemalowując paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4
Piec w temperaturze 250° przez 40-45 minut lub do zestalenia i wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku na 1-1 / 2 godziny. Ostrożnie usuń bezy z pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz DNA bezy w stopionej powłoce, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do zestalenia. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciasteczka w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Dr Hermann Dr H. Riesling z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Dr Hermann Dr H. Riesling
Dr Hermann Dr H. Riesling
Zapachy ziół i owoców pestkowych. Słodki, świeży, owocowy o żywej kwasowości. To wino jest idealne do pikantnych potraw, szczególnie pikantnych Azjatyckichkwizyna, lekka i świeża kwasowość jest taka, że można ją spożywać samodzielnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn