Mięta Gremolata cukinia z solą morską

Mięta Gremolata cukinia z solą morską
Mięta Gremolata cukinia z solą morską może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, grubą sól morską, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekana Cukinia Z Kolendro-Miętową Gremolatą, Ryba Pieczona W Całości W Soli Morskiej Z Natką Pietruszki Gremolata, oraz Grillowana noga jagnięca z miętą Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż cukinię w jednej warstwie na patelni; grilluj 4 minuty, obracając po 2 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Połącz natkę pietruszki, miętę, skórkę cytryny, oliwę z oliwek i mielony czosnek. Podziel cukinię równomiernie pomiędzy 4 talerze; wierzch równomiernie gremolatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiętaMięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn