Mięso Lite: Soppressata Pasta Fagioli
Przepis mięso Lite: Soppressata Pasta Fagioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Na $2.99 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pomidory w puszkach, płatki pieprzu, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Mięso Lite: kanapki Soppressata, jajko i Ricotta na herbatnikach maślanych, Meat Lite: Orzechowy Makaron, oraz Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustawić holenderski piekarnik lub duży, szeroki rondel na średnim ogniu.
Dodaj sopressata i gotować przez 1 do 2 protokół, tylko lekko brązowy i renderować trochę tłuszczu.
Dodać cebulę i upuścić ogień do medium. Pocić cebulę z soppressata przez 5 minut.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i pocić dodatkowe 1 do 2 protokół.
Wymieszać w pomidory, bulion, oregano, bazylia i fasola. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu i przykryć. Dusić 30 minut.
Dodać makaron, przykryć i gotować przez około 5 minut lub aż makaron będzie miękki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Kadzi makaron fagioli do ciepłych misek, top z Parmigiano-Reggiano i służyć z chlebem do sopping się resztki sosu.