Przepis Bean & Pineapple Soft Tacos jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie świetny wegańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 19g tłuszczu i w sumie 385 kalorii. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką paprykę, salsę, tortille i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle wieprzowe miękkie Tacos z salsą ananasową, Tacos Z Miękkiej Fasoli, oraz Pikantna fasola i ser miękkie Tacos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zetrzyj połowę fasoli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Na dużej patelni podsmaż cebulę i czerwoną paprykę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Tudor Win tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.