Miękkie Tacos W Stylu Karaibskim
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Karaiby stylu wołowiny miękkie Tacos może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką sól, sałatę rzymską, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miękkie Tacos Z Wołowiną, BBQ Beef Soft Tacos, oraz Chili-Wołowe Miękkie Tacos.
Instrukcje
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać czosnek, papryka, i babka; gotować przez 3 protokół.
Dodać pomidory i kolejne 4 składniki (pomidory przez czarny pieprz); gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Podgrzać tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki mięsa na każdej tortilli; top każdy z 1/4 szklanki sałaty, i zwinąć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.