Miękkie stosy Taco wymagają mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę czterech serów, kurczaka, sałatę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Taco Tortilla Stosy, Pieczone Chipotle Chicken Taco Stacks, oraz Miękkie Hamburgery Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż fasolę po 1 stronie po 3 tortille; umieść tortille, fasolę po bokach, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2
Posypać równomiernie serem i 3 dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Usuń z arkusza.
5
Posypać 3 tortille równomiernie sałatą; na wierzchu każda z 1 tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
6
Każdą tortillę rozprowadzić na wierzchu z 2 łyżkami salsy i posypać równomiernie awokado, pomidorem i kolendrą; na wierzchu pozostałe 3 tortille.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.