Miękkie ciasteczka czekoladowe i może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, brązowy cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe, Miękkie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Miękkie Ciasteczka Czekoladowe M & M.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj cukier i skracaj, aż będzie gładki i puszysty. Ubić jajka i dodać sodę oczyszczoną, która została rozpuszczona w 1 łyżce gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Skracanie
Cukier
Woda
Jajko
3
Mąkę i sól przesiać razem i dodać do śmietany mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Dodać wanilię i złożyć w orzechach i czekoladowych chipsach.