Miękkie Bułeczki Obiadowe
Miękkie bułeczki obiadowe to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajko, ciepłą wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Miękkie Bułeczki Obiadowe, Miękkie Białe Roladki Obiadowe, oraz Miękkie i puszyste bułeczki obiadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Mąkę chlebową, wodę, cukier, jajko, 2 łyżki zmiękczonego masła, drożdże i sól umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta i naciśnij Start. Po zakończeniu cyklu wyjmij ciasto i naciśnij, aby spuścić powietrze.
Ciasto podzielić na 15 równych kawałków i uformować w rolki.
Umieść rolki w przygotowanym naczyniu do pieczenia, szczotkuj roztopionym masłem i przykryj naczynie luźno folią; odstawić do podwojenia objętości, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piecz bułki w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złociste, 12 do 15 minut.