Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco
Przepis Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiące wszystkie serowe muszle Taco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 84 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, ser feta, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marblehead Miękka jajecznica, kukurydza i ser Cheddar, Muszelki i ser z Chorizo, awokado i limonką-Plus gratis książka kucharska, oraz Taco Tuesday: Chrupiące Tacos Z Fasolą I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chorizo na zimnej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej i umieść na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiące.
Przełożyć na papierowy ręcznik i odstawić. wytrzeć patelnię i powrócić do średnio-niskiego ciepła.
Dodaj masło i wirować, aż stopnieje, ale nie rumiane.
Dodaj jajka i gotuj, stale mieszając łopatką, aż prawie ustawi się w miękkim twarogu, w sumie około 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z creme fraîche. Doprawić do smaku solą i przelać do miski.
Wypełnij skorupki taco jajkami. Top z salsa verde, smażone chorizo, ser, i kolendry.