Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco

Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco
Przepis Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiące wszystkie serowe muszle Taco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 84 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, ser feta, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marblehead Miękka jajecznica, kukurydza i ser Cheddar, Muszelki i ser z Chorizo, awokado i limonką-Plus gratis książka kucharska, oraz Taco Tuesday: Chrupiące Tacos Z Fasolą I Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść chorizo na zimnej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej i umieść na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Przełożyć na papierowy ręcznik i odstawić. wytrzeć patelnię i powrócić do średnio-niskiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj masło i wirować, aż stopnieje, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Dodaj jajka i gotuj, stale mieszając łopatką, aż prawie ustawi się w miękkim twarogu, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z creme fraîche. Doprawić do smaku solą i przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wypełnij skorupki taco jajkami. Top z salsa verde, smażone chorizo, ser, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
TuzinTuzin
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn