Miód Pistacjowy Biscotti
Miód pistacjowy Biscotti wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten deser ma 194 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, ekstrakt z wanilii, mąkę do ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Miód Pistacjowy Biscotti, Pistacjowe Biscotti, oraz Biszkopt Pistacjowo-Figowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce ubijamy mąki uniwersalne i pełnoziarniste, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce ubić razem cukier, miód, jajka, olej, skórka, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii, aż dobrze połączone. W partiach dodawać suche składniki, aż mieszanina utworzy ciasto. Wymieszać z pistacjami.
Przenieść ciasto na mąkę i ugniatać kilka razy. Kształt w kłodę około 10 cali długości i 3 cali szerokości.
Przełożyć na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia i piec przez 25 minut.
Przełożyć do stojaka z drutu i ostudzić na 15 minut. Za pomocą ząbkowanego noża wytnij plastry o przekątnej 1/2 cala. Ułożyć na blasze do pieczenia i piec 10 minut. Odwrócić ciasteczka i piec biszkopty aż złoty 5 do 10 minut dłużej.
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.