Miód musztarda Grillowany łosoś z soczewicą Puy

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepisy do pudełka przepis, miód musztarda Grillowany łosoś z Puy soczewicy może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 812 kalorii, 69g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę pełnoziarnistą, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą, Przyprawiony Łosoś Z Soczewicą Puy, oraz Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Obróć grill na wysoką i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Zmiksować skórkę z cytryny i sok, musztardę i miód.
Łososia połóż na tacy, posmaruj odrobiną dressingu, następnie grilluj przez 5-7 minut nie ma potrzeby odwracania łososia, dopóki nie będzie łatwo się płatkował podczas testowania nożem.
W międzyczasie rozgrzać olej w woku i ugotować dymkę i buraki. Wlać soczewicę z 4 łyżkami wody, przykryć patelnię i gotować przez 2 minuty, aby się rozgrzać. Wrzucić do miski i wrzucić z pozostałym sosem, bazylią i rukolą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do grillowanego łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.