Miód musztarda Grillowany łosoś z soczewicą Puy

Miód musztarda Grillowany łosoś z soczewicą Puy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepisy do pudełka przepis, miód musztarda Grillowany łosoś z Puy soczewicy może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 812 kalorii, 69g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę pełnoziarnistą, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą, Przyprawiony Łosoś Z Soczewicą Puy, oraz Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Obróć grill na wysoką i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Zmiksować skórkę z cytryny i sok, musztardę i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Łososia połóż na tacy, posmaruj odrobiną dressingu, następnie grilluj przez 5-7 minut nie ma potrzeby odwracania łososia, dopóki nie będzie łatwo się płatkował podczas testowania nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
W międzyczasie rozgrzać olej w woku i ugotować dymkę i buraki. Wlać soczewicę z 4 łyżkami wody, przykryć patelnię i gotować przez 2 minuty, aby się rozgrzać. Wrzucić do miski i wrzucić z pozostałym sosem, bazylią i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
SoczewicaSoczewica
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Podawać z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do grillowanego łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn