Miód Imbir Grillowany Łosoś
Miód imbir Grillowany łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 21 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka czosnku w proszku, imbir, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód Imbir Grillowany Łosoś, Grillowany łosoś imbirowo-Teriyaki z salsą miodowo-Mango, oraz Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem łososia, w małej misce.
Umieść łososia w dużej plastikowej torebce lub szklanym naczyniu.
Dodaj marynatę; Obróć, aby dobrze płaszcz.Przechowywać w lodówce 15 minut lub dłużej dla dodatkowego smaku.
Usuń łososia z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.Grilluj na średnim ogniu od 6 do 8 minut na stronę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.