Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami
Miód Dijon polędwiczki wieprzowe ze szparagami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś torbę piekarnika, pekany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami, Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem-Dijon, oraz Polędwiczki wieprzowe z pieczarkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj skrobię kukurydzianą, miód, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz do torby piekarnika. Squeeze bag do mieszania składników.
Pokrój polędwicę wieprzową o grubości 1 cala.
Wieprzowinę i szparagi włożyć do woreczka. Obróć torebkę kilka razy, aby pokryć sosem wieprzowinę i szparagi.
Umieść składniki w równej warstwie.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 12 do 14 minut lub aż wieprzowina czyta 145ºF na termometrze.
Odstawić 5 minut. Ostrożnie pokrój torebkę i podawaj.
Dekoruj w razie potrzeby.