Miso-Szkliwiona Spódnica Stek

Miso-Szkliwiona Spódnica Stek
Miso-przeszklona Spódnica stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,11 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Ten przepis jest lubiany przez 221 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę miso, ocet winny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest idealny do Walentynki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Spódnica stek z Czerwonym Miso, Grillowana Spódnica stek z Czerwonym Miso, oraz Miso - Marynowana Spódnica Stek.

Instrukcje

1
Połącz ocet, pastę miso, brązowy cukier, pieprz cayenne i czosnek w małej misce. Mieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
MisoMiso
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mieszankę miso obficie rozprowadzić po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
MisoMiso
3
Posypać czarnym pieprzem. Pozostawić do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
4
Przygotuj grill węglowy na średnio wysokie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Stek kładziemy na grillu i gotujemy bez ruszania się przez około 2 minuty. Obróć steki o 180 stopni, aby utworzyć krzyżowe znaki grilla i gotuj kolejne 2 minuty. Odwróć steki i kontynuuj gotowanie, aż średnio rzadkie do Średniego w środku i błyszczące Na Zewnątrz, około 4 minut więcej. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony w środku powinien odczytywać 135 stopni F (57 stopni C). Odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze typy na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Yangarran Estate Appellation Series Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek,a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
"Młody i żywy teraz, z Wielkim Wybuchem świeżej kwasowości, ale z scads owoców. Eksploduje na podniebieniu falami smaków czereśni, jeżyny i śliwki. Taniny są grube i fantazyjne. Jest to wiek, ale szkoda byłoby przegapić młodzieńczą żywotność."- Entuzjasta WinaGłębokie aromaty dojrzałej śliwki i dzikiej jagody wyróżniają się nutami pikantnej gałki muszkatołowej w tym pięknym winie. Na podniebieniu jest mnóstwo słodkich czarnych owoców, subtelnie warstwowanych złożonymi przyprawami i tostowym dębem. Bogate i soczyste wino kończy się eleganckim wrażeniem miękkich tanin i długotrwałego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W48 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn