Miso-Spiked Asian Slaw
Miso-kolce Azjatyckie Slaw może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 3G białka, oraz 35 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z Food Republic ma 8 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka i / lub nasiona sezamu, sól i pieprz, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miso-glazurowane przegrzebki z azjatycką Slaw, Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, oraz Miso Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem ocet, miso, imbir, majonez, sok z cytryny i miód. Powoli ubić olej sezamowy, aż do emulgowania, a następnie olej z pestek winogron. Doprawić solą i pieprzem i odstawić. (Można również zrobić opatrunek w blenderze.) Opatrunek będzie przechowywany, przykryty w lodówce, przez około 4 dni.
Trzepaczka przed using.In duża miska, połączyć kapustę, marchew, rzodkiewki, i szalotki.
Dodać trochę więcej niż połowę opatrunku i wrzucić do połączenia. Jeśli slaw jest zbyt suchy, dodaj trochę więcej. Sprawdź przyprawy, następnie posyp sezamem (jeśli używasz) i podawaj.Wypróbuj te przepisy z slaw Na Food Republic: Gone Fishin': sumowe Tacos z Chipotle przepis Slaw
Merguez Pies Z Cukinią-Miętowy Przepis Slaw
Polędwiczki Wieprzowe Z Jabłkiem Jicama Przepis Slaw