Miso Marynowany Grillowany Łosoś
Miso marynowany łosoś Grillowany jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 38 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz miso, olej sezamowy, mirin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Marynowany Miso, Łosoś Marynowany Miso-Imbir, oraz Miso-marynowany łosoś z ogórkiem-daikon Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać miso, mirin, ocet, sos sojowy, zieloną cebulę, imbir i olej sezamowy.
Patelnia grillowa ciepła do średniej wysokości.
Rybę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grillować łososia, Skórki stronie w dół, aż będzie złoty kolor, o 3 do 4 protokół. Odwróć łososia i kontynuuj grillowanie przez 3 do 4 minut dla średniej doneness.
Skropić odrobiną Yuzu lub soku pomarańczowego i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau