Miso-Marynowane Carpaccio Portobello (Wegańskie)

Miso-Marynowane Carpaccio Portobello (Wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Miso-marynowane Carpaccio Portobello (Wegańskie) spróbować. Ten przepis służy 3. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, czapki z grzybami portobello, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 692 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio Portobello z pomarańczą-Tapenada Kalamata, Carpaccio z buraków z imbirem-Miso Vinaigrette, oraz Tilapia Carpaccio (Surowy Marynowany Filet Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pastę miso, brązowy cukier, sos sojowy, olej roślinny i sok z cytryny w średniej misce i ubijaj, aby połączyć. Przetrzyj równomiernie powierzchnie grzybów i przenieś do worka z zamkiem błyskawicznym wielkości galonów. Delikatnie wycisnąć powietrze z worka, zamknąć i przenieść do lodówki na co najmniej 1 godzinę i przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
RamięRamię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
MisoMiso
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Gdy będziesz gotowy do pracy, dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Z torebki wyjąć kapsle grzybowe i wytrzeć nadmiar marynaty papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piecz, aż górna powierzchnia wyschnie, a grzyb będzie miękki przez cały czas, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut, aby lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Używając bardzo ostrego noża, pokrój grzyby na ostrym ukosie na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Przenieś plastry na talerz lub pojedyncze talerze, wachlując je w trakcie jazdy.
8
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
9
Posypać skórką z cytryny, pistacjami, czarnym pieprzem i grubą solą morską. Wrzucić rukolę z pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek, wyciskając jeden z zarezerwowanych klinów cytrynowych na zieleni. Top grzyby z rukolą i służyć, przechodząc Pozostałe kliny przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
ZieloniZieloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Magazyn