Miso-Marynowane Carpaccio Portobello (Wegańskie)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Miso-marynowane Carpaccio Portobello (Wegańskie) spróbować. Ten przepis służy 3. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, czapki z grzybami portobello, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 692 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio Portobello z pomarańczą-Tapenada Kalamata, Carpaccio z buraków z imbirem-Miso Vinaigrette, oraz Tilapia Carpaccio (Surowy Marynowany Filet Rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pastę miso, brązowy cukier, sos sojowy, olej roślinny i sok z cytryny w średniej misce i ubijaj, aby połączyć. Przetrzyj równomiernie powierzchnie grzybów i przenieś do worka z zamkiem błyskawicznym wielkości galonów. Delikatnie wycisnąć powietrze z worka, zamknąć i przenieść do lodówki na co najmniej 1 godzinę i przez noc.
Gdy będziesz gotowy do pracy, dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Z torebki wyjąć kapsle grzybowe i wytrzeć nadmiar marynaty papierowymi ręcznikami.
Umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piecz, aż górna powierzchnia wyschnie, a grzyb będzie miękki przez cały czas, około 30 minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut, aby lekko ostudzić.
Używając bardzo ostrego noża, pokrój grzyby na ostrym ukosie na cienkie plasterki.
Przenieś plastry na talerz lub pojedyncze talerze, wachlując je w trakcie jazdy.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Posypać skórką z cytryny, pistacjami, czarnym pieprzem i grubą solą morską. Wrzucić rukolę z pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek, wyciskając jeden z zarezerwowanych klinów cytrynowych na zieleni. Top grzyby z rukolą i służyć, przechodząc Pozostałe kliny przy stole.