Miso-glazurowany boczek i szparagi

Miso-glazurowany boczek i szparagi
Miso-glazurowany boczek i szparagi to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sok z cytryny, pastę Shiro miso i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami, Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami, oraz Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i obrać koniec korzenia szparagów, aby usunąć twardą zewnętrzną skórę. Szparagi pokroić na pół, oddzielając końcówki i bazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Połóż pół bekonu na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Na każdym plasterku boczku połóż kawałek podstawy i końcówkę, a następnie zwiń i zabezpiecz bambusową wykałaczką przez środek pod kątem 90 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W małej misce wymieszać miso, mirin, sok z cytryny, skórkę z cytryny i cukier. Wymieszaj trzepaczką i użyj pędzla do ciasta, aby upiec szaszłyki podczas gotowania na grillu-około 2 do 3 minut na stronę na wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn