Miso - Brązowy Czarny dorsz

Miso-brązowy czarny dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, filety z halibuta, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, Dorsz czarny z Miso (miso-marynowany dorsz Czarny), oraz Bronzed Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć sake i mirin w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu i wymieszać miso. Gotować, często mieszając, 20 minut. Wymieszać z cukrami. Gotować na małym ogniu, aż cukry stopią się, często mieszając.
Zdjąć z ognia; przykryć i dokładnie schłodzić.
Umieść rybę w dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; zalej rybą marynatą miso. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 48 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Wytrzyj nadmiar marynaty z filetów rybnych.
Umieść rybę, skórkę do dołu, na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Broil 5 minut z każdej strony lub do płatków ryb widelcem.
Posypać prażonym sezamem.
Brian Duncan, dyrektor ds. wina w restauracji BIN 36 w centrum Chicago, Wine Bar, and Market i BIN 36 Lincolnshire, wprowadza innowacyjny akcent na scenę gastronomiczną Wietrznego Miasta. Pragnienie Briana, aby demystify wina dla konsumentów owocuje w restauracji kreatywnej, przystępnej listy 50 win na kieliszki i prawie 400 przy butelce. Współpracując ściśle z kalifornijskimi winiarzami, Brian stworzył BIN 36 Brian ' s Blends-kolekcję 12 (i licząc) mieszanek win-aby połączyć je z jedzeniem lub cieszyć się nimi samodzielnie. Tutaj Brian wybiera wina, które będą towarzyszyć temu azjatyckiemu daniu.
"Ten preparat wymaga dużej ilości białego i brązowego cukru oraz wydłużonego okresu marynowania. Dorsz będzie wymagał wina, aby dopasować jego słodycz. Armand Riesling Kabinett z regionu Pfalz w Niemczech ($1
zrobię to. Biorąc pod uwagę jego żywą kwasowość, będzie również zachować swoje kubki smakowe piqued i podniebienie świeże."
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.