Miso - Brązowy Czarny dorsz

Miso - Brązowy Czarny dorsz
Miso-brązowy czarny dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, filety z halibuta, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, Dorsz czarny z Miso (miso-marynowany dorsz Czarny), oraz Bronzed Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć sake i mirin w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu i wymieszać miso. Gotować, często mieszając, 20 minut. Wymieszać z cukrami. Gotować na małym ogniu, aż cukry stopią się, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; przykryć i dokładnie schłodzić.
3
Umieść rybę w dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; zalej rybą marynatą miso. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 48 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
MisoMiso
4
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Wytrzyj nadmiar marynaty z filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
5
Umieść rybę, skórkę do dołu, na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Broil 5 minut z każdej strony lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
7
Brian Duncan, dyrektor ds. wina w restauracji BIN 36 w centrum Chicago, Wine Bar, and Market i BIN 36 Lincolnshire, wprowadza innowacyjny akcent na scenę gastronomiczną Wietrznego Miasta. Pragnienie Briana, aby demystify wina dla konsumentów owocuje w restauracji kreatywnej, przystępnej listy 50 win na kieliszki i prawie 400 przy butelce. Współpracując ściśle z kalifornijskimi winiarzami, Brian stworzył BIN 36 Brian ' s Blends-kolekcję 12 (i licząc) mieszanek win-aby połączyć je z jedzeniem lub cieszyć się nimi samodzielnie. Tutaj Brian wybiera wina, które będą towarzyszyć temu azjatyckiemu daniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
"Ten preparat wymaga dużej ilości białego i brązowego cukru oraz wydłużonego okresu marynowania. Dorsz będzie wymagał wina, aby dopasować jego słodycz. Armand Riesling Kabinett z regionu Pfalz w Niemczech ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
RieslingRiesling
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
9
zrobię to. Biorąc pod uwagę jego żywą kwasowość, będzie również zachować swoje kubki smakowe piqued i podniebienie świeże."

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn