Misia mamusia patelnia podsmażony tuńczyk Ahi z sosem Wasabi

Misia mamusia patelnia podsmażony tuńczyk Ahi z sosem Wasabi
Teddy 's Mommy' s Pan Seared Ahi Tuńczyk z sosem Wasabi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 52g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 9,68 zł / porcja. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, wodę, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Pieczony Tunan w sosie Wasabi, oraz Zapiekany Tuńczyk Z Zieloną Cebulą-Sos Wasabi dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk Ahi świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn