Miseczki salsy z fasolą i awokado
Przepis fasola i awokado Salsa Tortilla kubki może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka kukurydzy, sól i pieprz, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Tidy Mom ma 30336 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Huevos Rancheros w miseczkach Tortilla z salsą z awokado, Salsa z Czarnej Fasoli-awokado z domowymi chipsami Tortilla, oraz Pieczony kurczak Tortilla z salsą z awokado.
Instrukcje
Tortille umieścić w patelniach cupcake.
Piec przez 20-25 minut w temperaturze 350 ° F, aż będzie chrupiący. Odstawić do ostygnięcia completely.In duża miska, wymieszać fasolę, kukurydza, pomidory, cebula, pieprz, kolendra, i sok z limonki w dużej misce i doprawić do smaku.
Skropić oliwą z oliwek na wierzchu. Delikatnie złożyć awokado.Łyżka Salsa fasoli do tortilla kubki, gdy gotowy do podania.Smacznego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."