Miseczka ze szparagami i przegrzebkami
Miska na szparagi i przegrzebki to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pokrojonych po przekątnej szparagów, przegrzebków, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Szparagowy Przegrzebek Stir-Fry, Scallop & Asparagus Stir Fry, oraz Zapiekany Przegrzebek Z Kremem Szparagowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotować, rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i czosnek, i smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Dodać bulion, wodę, skórkę cytryny i 1 łyżkę soku z cytryny na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować 1 minutę. Zmniejszyć ogień, dodać przegrzebki, i gotować na wolnym ogniu 3 do 4 minut lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste i szparagi jest przetarg.
Wymieszać ugotowany makaron, pozostały 1 łyżka soku z cytryny, bazylia, sól i pieprz; gotować 1 minutę. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 płytkie miski zupy.
Każdą porcję posypać równomiernie zieloną cebulką.