Miodowo-Tamaryndowe Żeberka Dziecięce
Miód-tamaryndowca dziecko powrót żeberka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1157 kalorii, 116g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz koncentrat tamaryndowca, r, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Żeberka duszone w piwie z sosem pomarańczowo-Tamaryndowym, Imbir i miód żeberka dziecięce, oraz Żeberka dla dzieci z miodem z marynatą Whiskey.
Instrukcje
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Umieść żeberka na blasze do pieczenia i doprawić z obu stron solą i czarnym pieprzem.
Piec żeberka, mięsisty side up, przez 2 1/2 godziny, lub do miękkości.
Tymczasem, w robocie kuchennym, wymieszać miód, ketchup, sos sojowy, imbir, tamarynd, czosnek i Chile wklej do gładkiej.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 45
Odcedzić tłuszcz z blachy do pieczenia.
Żeberka posmarować sosem barbecue. Żeberka smażyć, kostną stroną do góry, przez 10 minut, aż bogato zbrązowieje. Obróć żeberka, pędzel z większą ilością sosu i piecz przez 5 minut, aż rumiane.
Żeberka posmarować pozostałym sosem barbecue i piec przez 5 minut dłużej, aż głęboko rumiane i błyszczące.
Przenieść do deski do krojenia i odstawić na 5 minut.
Pokroić stojaki w żeberka i podawać.