Miodowo-pomarańczowa mieszanka warzyw zimowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 72 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 165 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, rosół z kurczaka, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zimowa Mieszanka Warzywna, Zimowa mieszanka warzywna z Orzo w stylu Paella, oraz Zimowa sałatka warzywna z winegretem pomarańczowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść warzywa w nasmarowanym płytkim 3-qt. naczynie do pieczenia. W małej misce połączyć bulion, marmoladę, miód, sok z cytryny i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zalać warzywami i wrzucić do płaszcza. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć i piec 30-40 minut dłużej lub aż warzywa są miękkie.