Miodowo-Cynamonowy Vinaigrette

Miodowo-Cynamonowy Vinaigrette
Miodowo-cynamonowy Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej canolan, miód, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie z dipem miodowo-cynamonowym, oraz Miód Vinaigrette.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn